Πλαστικά Υλικά Συσκευασίας με ονοματεπώνυμο...
Ιωάννης Θ. Τσακουλέρης
          

Ιωάννης Θ. Τσακουλέρης
 
Άγιος Γεώργιος/ Ασπρόπυργος
Tel : +30 210 55 93 921
       
Fax: +30 210 55 95 323

Η εταιρία ΙΩΑΝΝΗΣ Θ. ΤΣΑΚΟΥΛΕΡΗΣ ιδρύθηκε το 1965 από τον Θεόδωρο Ιωάννη Τσακουλερη .Η πρώτη έδρα της βρισκόταν στην Λεωφόρο Αθηνών & Θηβών .το 1976 η επιχείρηση μεταφέρθηκε στην οδό Κλειτορος 27 στο Περιστέρι .

Το 2002 αποτελεί χρόνια ορόσημο , αφού μεταφέρεται σε ιδιοκτήτες σύγχρονες εγκαταστάσεις στη Βιομηχανική Περιοχή του Ασπρόπυργου Αττικής .

Βασική δραστηριότητα της είναι η παραγωγή πλαστικών υλικών με μηχανές τύπου Blow και Injection. Με χρήση σύγχρονη τεχνολογίας μηχανών παράγει πλαστικές φιάλες ,πώματα Βάζα, δοχεία εξαρτήματα κ.α

Διαθέτουμε παράδοση ,εμπειρία ,σύγχρονη αντίληψη διοίκησης , τεχνογνωσία ,καταρτισμένο προσωπικό και το απαραίτητο μεράκι.

Είναι σημαντικό το γεγονός στο δεν αφήνουμε τίποτα απολύτως στην τύχη .Μάλιστα αυτή την εποχή είμαστε σε διαδικασία πιστοποίησης κατά ISO 9001. Συνάμα φροντίζουμε το εξειδικευμένο προσωπικό μας να εκπαιδεύεται διαρκώς τόσο στις νέες τεχνολογίες όσο και στις μεθόδους παραγωγής.

Στόχος μας είναι η επέκταση και σε νέες δραστηριότητες ,διατηρώντας πάντοτε τον υψηλό βαθμό ποιότητας της παραγωγής διαφόρων υλικών συσκευασίας όπως φιάλες ,δοχεία ,βάζα, πώματα για απορρυπαντικά ,χημικά ,λιπαντικά .καλλυντικά και τρόφιμα .Συνάμα φροντίζουμε με ιδιαίτερη  προσοχή τον προγραμματισμό της παραγωγής και κατεπέκταση των παραδόσεων ,ώστε όλα να κινούνται Just in Time.Σημαντική βοήθεια στην υλοποίηση της φιλοσοφίας μας παρέχει και ο ιδιόκτητος στόλος φορτηγών .

Εμείς καταφέρνουμε να κινούμαστε σύμφωνα με το πρόγραμμα του πελάτη ώστε να του μειώνουμε τα προβλήματα παραγωγής και διάθεσης των προϊόντων του .

Ιωάννης Τσακουλερης

 
 
 
2005 www.tsakouleris.gr